Over MSH Metaal

MSH Metaal is in 2013 door Martin Bolk opgericht. Na de beëindiging van Bolk Constructie ben ik mij gaan oriënteren op hoe ik verder wil gaan. Ik heb besloten om zelfstandig verder te gaan. Ik wil weer dicht bij de klant en de praktijk staan. 

MSH Metaal staat voor: Metaal Service Haulerwijk. Het bedrijf wordt gevormd door mij als persoon, Martin Bolk. Ik heb ervoor gekozen om rondom mij een flexibele schilt van andere gekwalificeerde zelfstandigen te vormen. Op deze wijze sta ik dicht bij u, de klant en de praktijk. MSH Metaal staat voor het maken en onderhouden van stalen producten en in het bijzonder van stalen constructies en op maat gemaakte producten.  

Hierbij kunt u van mij de service, kwaliteit en betrouwbaarheid verwachten die u van mij gewend bent op basis van de jarenlange ervaring. Het enige verschil is dat ieder product vanaf nu door mij persoonlijk wordt gemaakt. In het product en ons contact kunt u rekenen op mijn creativiteit en passie voor het vak. Kortom: handgemaakt bij Martin Bolk voor u. 

In een persoonlijk gesprek leg ik graag uit wat wij voor u kunnen betekenen. Daarom nodigen we u uit met ons te bellen of te mailen voor een vrijblijvende afspraak of offerte op maat!